Svømming

Bodø Cykleklubb – Svømmetrening i Bodin Svømmehall.

07.11.202009:47 Elisabeth Solum

Gjennom vinterhalvåret har klubben svømmetrening på Bodø Svømmehall på Mørkved. På sommerhalvåret benytter vi Facebook gruppen "Bodø Cykleklubb - Triatlon" for å avtale open water svømming.

Treningsperiode skoleåret 2020/2021. 

Mandag 2030-2200:
Svømmetrening under ledelse av svømmetrener fra Bodø Svømmeklubb, med fokus på crawl-teknikk. Svømmetreningen legger opp til noe tilpasset program etter nivå og ferdigheter.

Minimumskrav for å delta:
·       kunne svømme minst 200m sammenhengende. (Dersom man er helt nybegynner, kan det være en fordel å ta et nybegynnerkurs før man deltar på disse treningene. (Bodø Svømmeklubb arrangerer crawl-kurs for voksne.)

 

Torsdag 2100-2200:
Egentrening svømming. Bodø CK stiller med egne badevakter. For å kunne gjennomføre denne treningen er vi avhengig av at medlemmer tar badevaktkurs og stiller som badevakt. Vi trenger ca 8-10 badevakter hver sesong.

 

Pris: 

Trening m/instruktør mandag og torsdag:    1200kr
Egentrening kun torsdag:                            500kr

 

Oppstart: Mandag 7.sept.

Påmelding og betaling for trening:

https://signup.eqtiming.com/?Event=Bodo_CK_Triatlon&lang=norwegian&fbclid=IwAR3NoAbQ31FmsU8ZNElef7iQDpIfZJKmB03Yrm_D5CPD73MYdXuDezwQfQQ

All påmelding til hver enkelt trening skal foregå via Spond.
Kode til gruppen: https://group.spond.com/EMNJH  

Pga av smitteverntiltak knyttet til COVID-19 er det viktig at alle benytter påmelding i Spond til hver trening. Ved oppstart høst 2020 vil det være en begrensning på 20 deltakere per trening. Dette kan forandre seg når smittevernreglene oppdateres. Dersom du ikke kan møte, er det viktig å "avbestille" din påmelding, slik at andre kan delta.

Erfaringsmessig har det sjelden vært mer enn 20 personer på trening samtidig, så vi starter opp med "første mann til mølla prinsippet." Dersom det viser seg at det ofte blir fullt på trening, må vi mer aktivt fordele plassene. 

Husk:

  • God hånd- og hostehygiene
  • Avstandsreglene          
  • Ved symptomer på luftveisinfeksjon må du holde deg hjemme til du er symptomfri.