Aktivitetskalender

Informasjon

Denne kalenderen er en fortløpende oppdatert versjon av kalenderen som ligger i styrets onedrive abonnement. I onedrive kalenderen går det an å fargekode ulike aktiviteter som styremøter, ritt, sosiale arrangementer, trening osv, men desverre går det ikke an å eksportere disse fargekodene (sperret av Microsoft av en eller annen grunn).
Vi vil imidlertid prøve å holde overskriftene så informative som mulig. Klikker du på et kalender item, vil det komme et pop-up vindu som viser mer detaljer om det aktuelle arrangementet.

Det har skjedd en feil med Microsoft kalenderen som gjør at den ikke viser alle detaljer når man klikker på en event. Vi jobber med å fikse dette. I mellomtiden har vi byttet til en Google kalender som inneholder samme informasjon. Desverre fungerer ikke denne optimalt på mobiltelefon (den blir litt for sammenklemt), så det er ikke så lett å se hva som står i overskriften på hver hendelse. Hvis du klikker på hendelsen, får du imidlertid opp detaljert informasjon på samme måte som på PC.

Aktivitetskalender