Nettbutikk

Her kan medlemmene bestille klubbklær og andre effekter som eventuelt legges ut for salg.

Mens vi tidligere hadde avtaler med produsenter av treningsklær som innebar at klubben kjøpte inn et større parti klær i ulike størrelser, har vi med nåværende produsent en avtale som innebærer at det enkelte medlem bestiller plagg i riktig størrelse direkte fra produsenten.

Dette innebærer at vi får ned kostnadene og slipper svinn, men samtidig at produsenten lager klær "on-request". Det betyr igjen at nettbutikken ikke er åpen hver dag året rundt, men har åpent i en avgrenset periode der medlemmer kan legge inn bestillinger samlet.

Vi vil publisere nettadresse og åpningstider her fortløpende i forkant av en slik åpnings og bestillingsperiode.

(NB. Hvis du prøver å følge linken under utenom publiserte åpningstider, får du beskjed om at teamshopen er stengt/inaktiv)


Bruksanvisning:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller «Ny konto» om det er første gang du bestiller. På mobil må du scrolle litt nedover på sidene for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: Nettbutikk 

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: bodøck

Du skal motta en ordrebekreftelse når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, for eksempel vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.